Lopar otok Rab - privatni smještaj - apartmani

Box Image 1 Box Image 2

Lopar - San Marino - Apartmani Ostrogović


Lopar je maleno turističko mjesto za veliki užitak. Nalazi se na otoku Rabu na njegovom sjevernom djelu. Čim se spomene Lopar prva asocijacija odnosi se na njegovog najpoznatijeg stanovnika, klesara Marina, koji je osnivač malene države San Marino; s kojom je općina Lopar blisko povezana. Lopar obiluje pješčanim plažama (ima ih čak 22) a ona najpoznatija je ujedno i najduža - Rajska plaža. Sa svojih 1.5 kilometara Rajska plaža je među najdužima na Jadranskoj obali. Upravo su te mnogobrojne pješčane plaže najveći mamac za turiste da posjete Rab odnosno Lopar.
Ukoliko namjeravate Vaš odmor provesti u Loparu i za Vaš smještaj odabrati privatan smještaj; Apartmani Ostrogović su pravo mjesto za Vas. Apartmani se nalaze samo 150 metara od Rajske plaže i zbog svoje blizine plaži su idealan izbor za sve obitelji a pogotovo za one s malom djecom.
Obitelj Ostrogović se već više od 15 godina bavi turizmom i to je ujedno i najveći dokaz njihove kvalitete i profesionalnosti.
Apartmani su za 2-4 osobe. Sobe su dvokrevetne i svaka soba ima vlastiti balkon. Svaki apartman ima kuhinju opremljenu sa svim bitnim priborom za kuhanje i jednu ili dvije kupaonice. Apartmani imaju SAT/TV i osigurano parkirno mjesto. Ispred kuće nalazi se maleno igralište za djecu kao i kamin za roštiljanje.
Nadamo se da ćete Vaše ljetovanje provesti u Loparu i da ćete naše apartmane izabrati za Vaš smještaj.

Vidimo se u Loparu.
Lijep pozdrav
obitelj Ostrogović

 

 

Kroatien Český

Apartman za 2 osobe
Apartman za
2+2 osobe
Apartman za 4 osobe
Studio za 2 osobe